VAKANTIEKRACHT - MARKETING

Wij zijn:

Een sterk groeiende internationale fabrikant van ramen, dakluiken, koelkasten, verduisterings- en horsystemen voor campers en caravans. Horrex, onderdeel van de Driving Change Groep,  bestaat meer dan 30 jaar en heeft een goede marktpositie in Europa, Azië, Oceanië en Noord Amerika. Wij leveren aan toonaangevende OEM’s, converters, wholesalers en dealers in 26 landen wereldwijd.

De markten waarop wij ons op begeven zijn dynamisch en bieden veel perspectief voor de toekomst. Gezien de huidige trend van het in eigen land vakantie vieren, zal het aantal mensen dat gaat kamperen alleen maar toenemen. Dit biedt enorme potentie om een grote groep nieuwe klanten te bedienen.

 

Ons hoofdkantoor zit in Vlaardingen en verder hebben wij productie faciliteiten/locaties in Nederland, Oost Europa, Verenigde Staten en het Verre Oosten. In Vlaardingen werken wij met een gemotiveerd- en hoog opgeleid team dat verantwoordelijk is voor de centrale  Marketing & Sales, Purchasing, R&D en Supply Chain. Horrex focust zich ook op ontwikkeling van hoogwaardige nieuwe producten en productcombinaties, voor onze huidige doelgroepen en ook voor andere markten.

 

Onze visie voor de toekomst is niet alleen het doorontwikkelen van ons huidige portfolio binnen Horrex en onze startups, maar ook het produceren van nieuwe innovatieve producten en uitbreiden wij onze portfolio om ons te profileren als totaalleverancier.

Wij zoeken (tijdelijk) versterking voor onze afdeling marketing. Ben jij een net afgestudeerd grafische kanjer en wil je graag ''real-life'' content en assets kunnen maken om je portfolio en cv te versterken? Dan zoeken wij jou. 

Ben jij?

 

Net afgestudeerd MBO of HBO Grafisch of Communicatie & Design student? 

Heb jij een passie voor design? Collateralmateriaal maken en het vooral live te zien? 

Ben jij minimaal 3 dagen per week beschikbaar tot +/- september?

Laat ons dat weten! Stuur je cv + een korte introductie naar info@horrex.nl