Horrex' UCS is de verbeterde versie van de klassieke Duo Plissé. Dankzij het innovatieve ontwerp is de UCS het meest compacte en snel te monteren raamsysteem op de markt. Het modulaire systeem stelt ons in staat om het snel aan te passen aan de behoeften van onze klanten om gemakkelijk in elk camper/caravan-interieur te passen. Het aantrekkelijke en praktische ontwerp heeft een solide constructie die zorgt voor een geluidsvrij en probleemloos gebruik. Dit is met name van belang bij het besturen van een camper.

De blackout blind bestaat uit 4 lagen wat er voor zorgt dat er geen licht binnenkomt. Daarnaast zorgt het voor een lange levensduur. De blind is gemaakt van een hoogwaardig polyester dat voor een uitstekende luchtstroom en duurzaamheid zorgt.

Data sheet Ucs CUT-TO-SIZE 

CONSUMERS

data sheet Ucs for horrex/driving change window frame 

Door de verschillende raaminterfaces past de UCS op elk raamsysteem, of het nu gaat om een raam van aluminium of rubber. Verschillende plekken in het voertuig leiden tot verschillende vereisten. Daarom is elke UCS beschikbaar als een "U" -model -zonder onderframe- dat het meest wordt gebruikt in zowel keuken- als vierzijdige "O" -modellen.

In de meeste gevallen combineert het UCS-blind systeem een zonnewering en een hor, maar het is mogelijk om alleen een hor of alleen zonnewering toe te passen. De UCS-blind is verkrijgbaar in twee kleuren, RAL9001 of RAL9005. 

UCS Opties

Hoewel de "standaard" versie van de UCS-blinds alle bovengenoemde functies omvat, biedt Horrex een reeks opties om het comfort verder te verbeteren of om uw voertuig te personaliseren.

100% blackout

Waar de koordjes in de standaard versie zijn geboord en dus licht doorlaten, zit in de 100% blackout versie de koordjes achter stof waardoor er op geen enkel moment licht in het voertuig kan komen. 

Om de warmte tussen de blind en het raam te verminderen, heeft de UCS geperforeerde profielen wat zorgt voor voldoende ventilatie. 

Kleur afwerking

Om er voor te zorgen dat uw UCS perfect past in uw interieur, biedt Horrex verschillende kleuren aan om aan de wens van de klant te voldoen. De volgende kleuren zijn beschikbaar: RAL9001, RAL9016 of RAL7047. De kleurafwerkingen zijn ook beschikbaar voor OEM's in de aftersales markt.  

Honeycomb

Om de isolatie van uw voertuig te vergroten kan Horrex elke UCS voorzien van honeycomb stof. Deze optie voegt waarde toe voor gebruikers die in gebieden reizen met extreme weersomstandigheden. 

Led-achtergrondverlichting

Voor die mensen die zich echt thuis willen voelen, heeft Horrex ledverlichting ontwikkeld die een fantastische gloed aan de muur geven. Het systeem kan worden gevoed door de camper/caravan of een geïntegreerd batterijpakket. Ook biedt dit LED-pack de gelegenheid voor aftersales.

Gebogen Blinds

De gebogen UCS heeft een unieke vorm en is ontworpen om in gebogen ramen te passen zonder ruimte in beslag te nemen uit de woonkamer. Elke gebogen UCS is afgestemd op de wensen van de klant om de installatie te vermakkelijken en perfect te integreren met het interieur. Voor een goede werking en duurzaamheid past Horrex honeycom blackout en mesh toe. De gebogen UCS is volledig vervaardigd van hoogwaardig aluminium.

Front blinds

Horrex ontwierp een blind-systeem om te voldoen aan de behoeften voor volledig geïntegreerde campers. Het systeem bestaat uit een voorklep en twee zijraamgordijnen. De twee trekstangen kunnen afzonderlijk worden bediend, zodat de blind tijdens het verblijf op de camping privacy biedt. Tijdens het rijden voorkomt het scherm dat gebruikers worden verblind door de zon. De voorste blind kan worden geleverd in een elektrisch aangedreven versie.

Elektrische Blinds

Het blind assortiment is laatst uitgebreid met een elektrisch aangedreven blind. Horrex biedt versies met één of twee individueel aangedreven trekstangen waardoor de mesh en blackout onafhankelijk van elkaar kunnen worden aangepast. Het systeem heeft een soepele en stille werking en is uitgerust met een afstandsbediening en een soepele sluiting. Horrex kan het product aanpassen door vooraf ingestelde posities te programmeren. De schermen werken tot 12 volt. In andere woorden, de gebruiker is dus niet afhankelijk van stroom op de camping. 

Taanderijstraat 19

3133 ET Vlaardingen
(The Netherlands)

Info@horrex.nl

T: +31(0)10-2619600

  • LinkedIn Social Icon

© 2019 by Horrex