top of page
IMG_0441_edited_edited.jpg

Horrex is een snelgroeiend ontwerper en producent van producten in het hoge -en middensegment van de markt voor campers en caravans. Ons assortiment bestaat uit hordeuren voor campers, caravans en vans, vliegenschermen en blinds voor ramen, ramen, rear screens, skylights  Roomdividers en TV-blinds. Horrex heeft zijn hoofdkantoor in Nederland, met een filiaal in de Verenigde Staten en productie faciliteiten wereldwijd. 

 

Wij leveren aan OEM's, groothandels en dealers  in meer dan 27 landen, waaronder het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Italië, Australië, Japan, Canada en de VS. Alle Horrex-producten worden gekenmerkt door innovatie, flexibiliteit en modulariteit. Dankzij deze belangrijke aspecten, geïntegreerd in hun ontwerp, kunnen onze producten eenvoudig worden aangepast aan verschillende voertuigen. 

Horrex kan op korte termijn snel producten aanpassen aan elk interieurontwerp. Daarnaast kunnen de producten geleverd worden als set of volledig geassembleerd. 

Waarom ons?

Wij zijn actief in een groeiende vrijetijdsindustrie wereldwijd. Jij kan onderdeel zijn van onze veelbelovende toekomst.

 

Er is een eenvoudige omgeving met een minimum aan kantoorpolitiek bij Horrex. Zodat jij je kan concentreren op jouw werk en nieuwe ideeën.

 

Wij werken met een internationaal team, met mensen van verschillende landen. Wij houden van deze cultuurmix.

 

Voor onze niet-EU werknemers nemen wij de moeite om een werkvergunning te faciliteren.

 

Wij moedigen onze werknemers aan en geven ze de kans om bij te blijven met de ontwikkeling van onze industrie. Zij bezoeken vaak gave shows, zoals de Caravan Salon in Düsseldorf iedere zomer.

 

Er is een jaarlijks leer budget van 1.500 Euro voor iedere werknemer. Zij kunnen dit uitgeven aan professionele en persoonlijke ontwikkeling.

 

Wij organiseren verschillende activiteiten om onze teamspirit te verrijken, zoals de maandelijkse lunchparty en de zomerbarbecues.

Een inkijkje in het leven bij Horrex

bottom of page