top of page

Raamjaloezieën - Duo Plissé Hor 

Onze unieke Duo Plissé Hor - echt de enige op de markt.

 

Horrex' Duo Plissé Hor is de verbeterde versie van de klassieke Duo Plissé. Deze resizeable blind betekent dat er vanuit 15 standaardmaten werkelijk iedere formaat raam kan worden voorzien. Een echt wendbare oplossing dat ook minder voorraden van formaten betekent. 

Dankzij het innovatieve ontwerp is de Duo Plissé Hor het meest compacte en snel te monteren raamsysteem op de markt. Het modulaire systeem stelt ons in staat om het snel aan te passen aan de behoeften van onze klanten om gemakkelijk in elk camper/caravan-interieur te passen. Het aantrekkelijke en praktische ontwerp heeft een solide constructie die zorgt voor een geluidsvrij en probleemloos gebruik. Dit is met name van belang bij het besturen van een camper.

De blackout blind bestaat uit 4 lagen, die er voor zorgt dat er geen licht binnenkomt. Daarnaast zorgt het voor een lange levensduur. De blind is gemaakt van een hoogwaardig polyester dat voor een uitstekende luchtstroom en duurzaamheid zorgt.

layers blackout.png
DIY kit.png

Door de verschillende raaminterfaces past de Duo Plissé Hor op elk raamsysteem, of het nu gaat om een raam van aluminium of rubber. Verschillende plekken in het voertuig hebben verschillende vereisten. Daarom is elke Duo Plissé Hor beschikbaar als een "U" -model -zonder onderframe- dat het meest wordt gebruikt in zowel keuken- als vierzijdige "O" -modellen.

front view - 2.JPG
258323 render 1.jpg

In de meeste gevallen combineert het Duo Plissé Hor systeem een zonwering en een hor, maar het is mogelijk om alleen een hor of alleen zonwering toe te passen. De Duo Plissé Hor is verkrijgbaar in twee kleuren, RAL9001 of RAL9005. 

UCS - SWIFT_2.jpg

Duo Plissé Hor Opties

Hoewel de "standaard" versie van de Duo Plissé Hor alle bovengenoemde functies omvat, biedt Horrex een reeks opties om het comfort verder te verbeteren of om uw voertuig te personaliseren.

100% blackout

Waar de koordjes in de standaard versie zijn geboord en dus licht doorlaten, zit in de 100% blackout versie de koordjes achter stof waardoor er op geen enkel moment licht in het voertuig kan komen. 

Om de warmte tussen de blind en het raam te verminderen, heeft de Duo Plissé Hor geperforeerde profielen wat zorgt voor voldoende ventilatie. 

blackout.jpg
preforated UCS.png

Kleur afwerking

Om er voor te zorgen dat uw Duo Plissé Hor perfect past in uw interieur, biedt Horrex verschillende kleuren aan om aan de wens van de klant te voldoen. De volgende kleuren zijn beschikbaar: RAL9001, RAL9016 of RAL7047. De kleurafwerkingen zijn ook beschikbaar voor OEM's in de aftersales markt.  

color finishing.png

Honeycomb

Om de isolatie van uw voertuig te vergroten kan Horrex elke Duo Plissé Hor voorzien van honeycomb stof. Deze optie voegt waarde toe voor gebruikers die in gebieden reizen met extreme weersomstandigheden. 

honeycomb-1.jpg

Gebogen Blinds

De gebogen Duo Plissé Hor heeft een unieke vorm en is ontworpen om in gebogen ramen te passen zonder ruimte in beslag te nemen uit de woonkamer. Elke gebogen Duo Plissé Hor is afgestemd op de wensen van de klant om de installatie te vermakkelijken en perfect te integreren met het interieur. Voor een goede werking en duurzaamheid past Horrex honeycom blackout en mesh toe. De gebogen Duo Plissé Hor is volledig vervaardigd van hoogwaardig aluminium.

UCS - Honeycomb curved - SWIFT_1.jpg

Led-achtergrondverlichting

Voor die mensen die zich echt thuis willen voelen, heeft Horrex ledverlichting ontwikkeld die een fantastische gloed aan de muur geven. Het systeem kan worden gevoed door de camper/caravan of een geïntegreerd batterijpakket. Ook biedt dit LED-pack de gelegenheid voor aftersales.

bottom of page