top of page

HORDEUREN

 

Alle Horrex Flyscreen deuren zijn uitgerust met kwalitatief geplooid gaas om de beste bescherming tegen insecten te bieden en daarnaast te zorgen voor een uitstekende luchtstroom. In gesloten toestand is het gaas duidelijk zichtbaar om schade te voorkomen. Het schuifmechanisme is erg stil en zal nooit zomaar dichtklappen. 

Met het oog op het concept van modulariteit kunnen onze hordeuren eenvoudig worden aangepast aan een breed scala aan campers en caravans. Op basis van de wensen van de klant kunnen wij onze flyscreens leveren in zowel aluminium- als PVC-uitvoeringen.

Aluminium

De aluminium hordeur heeft een hoge kwaliteit, een solide constructie en een hoogwaardige coating.

 

De Hordeur heeft een lichtgewicht kader van aluminium, is zowel links als rechts in te bouwen en heeft een soepele en geruisloze werking.

Optioneel is een onderdorpel voor kabelverwerking verkrijgbaar.

 

Voor OEMs kunnen we de maten naar wens aanpassen. 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Voor de Aftersalesmarkt hebben we 3 hoogte maten 1750, 1850 en 1935mm.

Standaard zijn deze hordeuren 650mm breed maar dit is gemakkelijk naar de juiste breedte aan te passen.

Zie hieronder de instructies hiervoor.

Aluminium1.jpg

Installatie
Handleiding (Nederlands, Engels, Duits)

Overall 2B.png

E-Line

De E-line is gemaakt van hoogwaardig PVC en heeft hetzelfde ontwerp als de UCS. Om uw voertuig te personaliseren, kan de E-Line worden geleverd met aluminium kleuren die ook beschikbaar zijn voor de duurdere markt. De hordeur sluit met een magneet in plaats van een borstel, wat resulteert in een verbeterde duurzaamheid en bescherming tegen insecten. De onderste geleider is opnieuw ontworpen om vuil te minimaliseren. Verder wordt de E-line geleverd met een interface die een snelle installatie mogelijk maakt.

Prima II - NIET MEER LEVERBAAR

De Prima II is gemaakt van hoogwaardig PVC en biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding in een markt waar de concurrentie hoog is. De deur heeft alle nuttige functies zoals een soepele trekbeweging, geplooid gaas en de mogelijkheid om de flyscreen aan te passen naar uw gewenste afmetingen. In andere woorden, de perfecte oplossing. 

De Prima II is niet meer in productie - alle onderdelen zijn nog leverbaar. 

kunststof1.jpg
bottom of page