FLYSCREEN DOORS

 

Alle Horrex Flyscreens zijn uitgerust met kwalitatief geplooid gaas om de beste bescherming tegen insecten te bieden en daarnaast te zorgen voor een uitstekende luchtstroom. In gesloten toestand is het gaas duidelijk zichtbaar om schade te voorkomen. Het schuifmechanisme is erg stil en zal nooit zomaar dichtklappen. Met het oog op het concept van modulariteit kunnen onze hordeuren eenvoudig worden aangepast aan een breed scala aan campers en caravans. Op basis van de wensen van de klant kunnen wij onze flyscreens leveren in zowel aluminium- als PVC-uitvoeringen.

Flyscreen Door Aluminium

De aluminium hordeur heeft hoge kwaliteit. De deur heeft een solide constructie en hoogwaardige coating. Dit zorgt voor  perfecte bescherming en voor duurzaamheid. Horrex biedt dit product al vele jaren aan, zowel aan OEM's als op de aftersalesmarkt. De optionele 'threshold' biedt de mogelijkheid kabels in het frame te bouwen wat zorgt voor minder vuil. 

Beschikbare maten:

  • 650mm x 1750mm (breedte* en lengte)

  • 650mm x 1850mm (breedte* en lengte)

  • 650mm x 1935mm (breedte* en lengte)

*de breedte kan aangepast worden naar uw wensen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Installation

Manual (Dutch)

Flyscreen Door Prima II

Flyscreen door Prima II is gemaakt van hoogwaardig PVC en biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding in een markt waar de concurrentie hoog is. De deur heeft alle nuttige functies zoals een soepele trekbeweging, geplooid gaas en de mogelijkheid om de flyscreen aan te passen naar uw gewenste afmetingen. In andere woorden, de perfecte oplossing. 

Beschikbare maten:

  • 650mm x 1750mm (breedte* en lengte)

  • 650mm x 1850mm (breedte* en lengte)

  • 650mm x 1935mm (breedte* en lengte)

*de breedte kan aangepast worden naar uw wensen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Installation

Manual (Dutch)

Flyscreen Door E-Line

De Flyscreen E-line is een nieuw product met een gloednieuw design. De deur is gemaakt van hoogwaardig PVC en heeft hetzelfde ontwerp als de UCS. Om uw voertuig te personaliseren, kan de E-Line worden geleverd met aluminium kleuren die ook beschikbaar zijn voor de duurdere markt. De hordeur sluit met een magneet in plaats van een borstel, wat resulteert in een verbeterde duurzaamheid en bescherming tegen insecten. De onderste geleider is opnieuw ontworpen om vuil te minimaliseren. Verder wordt de E-line geleverd met een interface die een snelle installatie mogelijk maakt.

Datasheet E-Line

Flyscreen Door

 

Taanderijstraat 19

3133 ET Vlaardingen
(The Netherlands)

Info@horrex.nl

T: +31(0)10-2619600

  • LinkedIn Social Icon

© 2020 by Horrex