top of page

 STUDENTEN PLAN

Ben je een student? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wie houdt er niet van werken aan een project of taak dat echt een verschil zal maken, in plaats van een niet uitdagend project? Een project dat geen concept zal blijven, maar die je kan realiseren en kan zien hoe het de toekomst van het bedrijf zal veranderen. Een project waarbij je vanaf het begin de kans hebt om te ontwerpen met passie, passend bij wat het bedrijf nodig heeft.

Driving Change is een innovatieve en dynamische groep van bedrijven die altijd op zoek is naar uitdagingen en spannende nieuwe projecten. Om die reden hebben we altijd gewerkt met een combinatie van ervaren professionals die een groot team van jonge professionals aansturen.  Veel van onze jonge professionals zijn hier begonnen als (afstudeer)stagiair, die na goed werk in het team zijn gegroeid. Zo zijn veel management posities en operationele sleutelrollen vervuld door oud stagiairs. 

We houden van werken met studenten en het creëren van win-win situaties. Studenten stoppen hun ambitie, onafhankelijkheid, passie en drive in onze projecten. Ze dagen ons uit om voortdurend op onze werkwijze te reflecteren. Ook delen zij hun nieuwe inzichten en ideeën. In ruil voor hun toewijding en harde werk, deelt Driving Change alle kennis en ervaring in het werkveld. Ook bieden wij individuele en waardevolle begeleiding om te verzekeren dat ze de beste resultaten zullen behalen.  

 

Ons studentenplan zorgt ervoor dat we jou als student kunnen begeleiden als volwaardige collega en niet als zomaar weer een stagiair. Je hoeft geen koffie voor iedereen te halen, je wordt gewaardeerd en je werk is zeer waardevol voor ons. 

Heb je interesse om stage te lopen bij Horrex? Stuur dan een email naar stage@drivingchangeint.com met je motivatie en CV. 

Enkele voordelen van ons studentenprogramma:

INTERNE INTRODUCTIE

In de eerste week van de stageperiode leer je alle ins en outs van het bedrijf, en kun je je nieuwe collega's ontmoeten.

STAGEOPDRACHT

Samen bedenken we een inspirerende    (afstudeer-) stageopdracht op maat. 
Onze studenten halen gemiddeld een 8.0

BEGELEIDING

Als student heb je wekelijks een meeting met je begeleider en elke 10 weken kun je je voortgang presenteren aan het management. 

WERKPLEK

Je hebt de mogelijkheid om te werken met 3D-printers en diverse software. Je kunt zelfs prototypes bouwen van je ontwerp!

INTERNE PROJECTEN

Multidisciplinaire interne projecten helpen de samenwerking tussen studenten van onze verschillende afdelingen te bevorderen en zo een teamgeest te ervaren.

Multidisciplinaire interne projecten helpen de samenwerking tussen studenten van onze verschillende afdelingen te bevorderen en zo  teamgeest te ervaren.

OPEN EN CREATIEF

Buiten je opdracht om kun je altijd ideeën en inzichten met ons delen! Creativiteit en out-of the box kunnen denken  wordt bij ons gewaardeerd.

TEAMWERK

Binnen ons team vindt veel samenwerking plaats en naast samenwerken, vieren we ook samen onze successen. 

DE STUDENT

Wij verwelkomen Nederlandse, buitenlandse, MBO, HBO en universitaire studenten met een groot scala aan mogelijkheden. De Nederlandse taal vaardig zijn is niet verplicht, maar Engels op een hoog niveau wel. Een voorbeeld van opleidingen: Business related studies, Marketing & Sales, Industrial Product Designer etc...

ONDERWIJSINSTELLING

De afgelopen jaren heeft Horrex stagairs uit het hele land gehad. Scholen met wie we recent hebben samengewerkt zijn de Hogeschool Rotterdam, de Haagse Hogeschool,  de Erasmus Universiteit, het Davinci College,

de TU Delft en nog veel meer.

Driving Change - Logo.png
ONS KANTOOR

Ons nieuwe kantoor is gevestigd in Vlaardingen en is makkelijk bereikbaar per metro, auto en fiets. Station Vlaardingen Centrum is  op 15 minuten loopafstand.

We hebben maandelijkse vrijmibo’s en regelmatig borrels en etentjes buiten het werk. 

VERBINDING
VERBINDING
FINANCIELE VERGOEDING

De stagevergoeding bedraagt  €250 per maand op basis van een 5-daagse werkweek. 

wesbite foto student plan.JPG
bottom of page