VACATURES

Ben je een student? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wie houd er niet van werken aan een project of taak dat echt een verschil zal maken, in plaats van stof vangen op een plank?Een project dat geen concept zal blijven, maar die je kan realiseren en kan zien hoe het de toekomst van het bedrijf zal vormen. Een project waarbij je vanaf het begin de kans hebt om te ontwerpen met passie, passend bij wat het bedrijf nodig heeft.

Driving Change is een innovatieve en dynamische groep van bedrijven die altijd op zoek zijn naar uitdagingen en spannende nieuwe projecten. Om die reden hebben we altijd gewerkt met een combinatie van ervaren professionals die een groot team van jonge professionals aansturen.  Veel van onze jonge professionals zijn hier begonnen als (afstudeer)stagiair, die na goed werk in het team zijn gegroeid. Zo zijn veel management posities en operationele sleutelrollen vervuld door oud stagiairs. 

We houden van werken met studenten en het creëren van win-win situaties. Studenten stoppen hun ambitie, onafhankelijkheid, passie en drive in onze projecten. Ze dagen ons uit om voortdurend op onze werkwijze te reflecteren. Ook delen zij hun nieuwe inzichten en ideeën. In ruil voor hun toewijding en harde werk, deelt Driving Change alle kennis en ervaring in het werkveld. Ook bieden wij indivuele en waardevolle begeleiding om te verzekeren dat ze de beste resultaten zullen behalen.  

 

Ons studentenplan zorgt ervoor dat we jou als student kunnen begeleiden als volwaardige collega en niet als zomaar weer een stagiair. Je hoeft geen koffie voor iedereen te halen, je wordt gewaardeerd en je werk is zeer waardevol voor ons. 

Heb je interesse om stage te lopen bij Horrex? Stuur dan een email naar stage@drivingchangeint.com met je motivatie en CV. 

Enkele voordelen van ons studentenprogramma:

Interne introductie
Stageopdracht
Begeleiding
Werkplek
Interne projecten
OPEN en creatief
TEAMWORK
de student
SCHOLEN
OUR OFFICE
DRINKS
COMPENSATION

Taanderijstraat 19

3133 ET Vlaardingen
(The Netherlands)

Info@horrex.nl

T: +31(0)10-2619600

  • LinkedIn Social Icon

© 2020 by Horrex