top of page
bigstock-Caravan-car-RV-travels-on-the--214408066.jpg

Lente Actie
2022

UCS Resizeable Blind

Horrex' Duo Plissé Combihor is de verbeterde versie van de klassieke Duo Plissé. Deze resizeable blind biedt de  mogelijkheid om vanuit de 15 standaardmaten werkelijk ieder formaat raam te kunnen voorzien. Een flexibele oplossing die altijd uitkomst biedt.

Dankzij het innovatieve ontwerp is de Duo Plissé Combihor het meest compacte en snel te monteren raamsysteem op de markt. De blackout blind bestaat uit 4 lagen, die er voor zorgt dat er geen licht binnenkomt. Daarnaast zorgt het voor een lange levensduur. De blind is gemaakt van een hoogwaardig polyester dat voor een uitstekende luchtstroom en duurzaamheid zorgt.

Hordeur trans (side).png
Aluminum frame hordeur sticker.png
Optioneel

Plissé hordeur aluminium

De deur heeft een solide constructie en hoogwaardige coating. Dit zorgt voor  perfecte bescherming en voor duurzaamheid. Horrex biedt dit product al vele jaren aan, zowel aan OEM's als op de aftersalesmarkt. De optionele 'threshold' biedt de mogelijkheid kabels in het frame te bouwen wat zorgt voor minder vuil. 
vfsd.png

Hordeur voor buscamper

De Van Flyscreen Doors zijn een voorbeeld van Horrex' voortdurende innovatie op de huidige en toekomstige trends voor campervans. De flyscreens zijn super licht en geven gebruikers de mogelijkheid om te genieten van de buitenlucht zonder zich zorgen te hoeven maken over insecten die de bus willen binnentreden.

De gebogen cassette en trekstang zorgen er voor dat de deur maar een minimale binnenruimte in beslag neemt. Ondanks de grootte werkt de flyscreen nog steeds soepel en maakt amper geluid. De flyscreen is beschikbaar voor verschillende soorten busjes.

raam half dicht half open 2.png
bottom of page