top of page

Acerca de

Screenshot_20230725_095926_Gallery (002)

Steven Termijn als Accountmanager bij Horrex

Sinds juni 2023 werkt Steven Termijn bij Horrex als nieuwe accountmanager. Steven is zeer ervaren in sales. Daarnaast zit hij vol energie en heeft hij een bijzonder gevoel voor humor. We zijn ervan overtuigd dat Steven onze huidige en toekomstige klanten uitstekend van dienst zal zijn.

 

Hoi Steven, vertel ons eens over jezelf op je werk en daarbuiten.

 

Op het werk is mijn doel altijd klanttevredenheid. Elke klant met zorg behandelen is essentieel voor de groei van het bedrijf op de lange termijn.

Na het werk leid ik een heel "saai" leven. Ik kook maaltijden met mijn 21-jarige dochter, lees boeken, dwaal rond of kijk gewoon Netflix.  Geluk komt van al deze kleine dingen in het leven. 

 

Wat deed je voordat je bij Horrex kwam?

 

Voordat ik bij Horrex kwam werken, had ik verschillende banen in de commerciële sector. Of het nu retail, business to consumer of business to business is, ik heb het allemaal gedaan.

 

In mijn tijd bij het Zweedse bedrijf Stena Line voelde ik me erg vrij toen ik op zee werkte. Spring op de veerboot van Hoek van Holland naar Harwich (VK) of verken de belastingvrije winkels. 

 

Elke dag was ik net een klein jongetje dat op schoolreisje ging. 

 

Wat zijn je speciale vaardigheden?

 

Op het werk kan ik goed luisteren. Luisteren is de beste manier om de behoeften van mensen te begrijpen. Privé kan ik geweldige pasta maken.

 

Wat is je ervaring met Horrex tot nu toe? 

 

Horrex heeft een goede mix van mensen! Ze zijn vriendelijk en open, met een focus op resultaat!

 

Wat zijn je ambities bij Horrex?

 

Ik ga reizen om een aantal klanten te ontmoeten en hopelijk een goede relatie met hen op te bouwen.Ik kijk er ook naar uit om zoveel mogelijk plezier te hebben met mijn collega's.Wanneer houden we de zomer BBQ bij Horrex?

More News

bottom of page