Wij zoeken een stagiaire voor onze afdeling Engineering Design

Driving Change is een ontwerp- en productiegroep bestaande uit succesvolle, toonaangevende bedrijven en meerdere start- en scale-ups, zoals Horrex, Clikebikes, InnoSlide en VanCasco+

 

Wij ontwikkelen out-of-the-box producten voor de internationale leisure vehicle markt en is actief in 26 landen, verdeeld over 4 continenten. Op ons hoofdkantoor in Vlaardingen werkt een enthousiast team van medewerkers (waaronder 3 R&D engineers) om onze productiefaciliteiten in Azië, VS, Oost-Europa en Nederland aan te sturen. Totaal dragen meer dan 220 collega’s bij aan het succes van onze groep.

 

Al een aantal jaren werken wij samen met diverse universiteiten en hogescholen, waarbij de combinatie van onze werkplek, opdrachten en intensieve begeleiding ons jouw ideale stagepartner maakt.

Wij bieden veel vrijheid en verantwoordelijkheid aan onze stageplaatsing. Onze afstudeerstagiairs scoren gemiddeld een 8 (of hoger).

 

Binnen onze groep ligt de lat hoog en hierdoor creëren wij een win-win situatie. Dit doen we door jou een dynamische en collegiale werkomgeving te bieden, waarin jij jezelf kan ontplooien tot een ware professional.

 

Om jouw ideeën en creativiteit te ondersteunen, hebben we beschikking over verschillende technologische hulpmiddelen. 3D printers, een werkplaats met de juiste gereedschappen en er is altijd budget voor nieuwe relevante tools.

 

Studeer jij IPO, IO of een andere technische opleiding?  Ben je creatief, innovatief, nauwkeurig, met een oog voor detail, en goed technisch inzicht? Binnen Driving Change hebben we elke semester meerdere stageplekken en verschillende opdrachten beschikbaar. Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerd, ondernemend studenten die graag aan de slag willen met een uitdagend opdracht.

 

Interesse? Stuur een mail met jouw motivatie, cv en portfolio naar: stage@drivingchangeint.com