top of page

Medewerker Sales binnendienst

Wij zijn …

Een sterk groeiende internationale fabrikant van ramen, dakluiken, koelkasten, verduisterings- en horsystemen voor campers en caravans. Horrex bestaat inmiddels 35 jaar en heeft een goede marktpositie in Europa, Azië, Oceanië en Noord Amerika. De markten waarop wij ons begeven (campers, caravans, vans) zijn zeer dynamisch en bieden veel perspectief voor de toekomst. Gezien de huidige trend van het in eigen land vakantie vieren, zal het aantal mensen dat gaat kamperen alleen maar toenemen. Dit biedt enorm veel potentie om een grote groep nieuwe klanten te bedienen. Ook de toenemende populariteit van vanconversies onder jongeren zorgt voor een frisse nieuwe doelgroep. Wij leveren aan toonaangevende OEM’s, converters, wholesalers en dealers in 27 landen wereldwijd.

 

Ons hoofdkantoor zit in Vlaardingen en verder hebben wij vestigingen in de Verenigde Staten en China. Hier verkopen wij onze producten in samenwerking met onze agents. In Vlaardingen werken momenteel 40 mensen die zorg dragen voor Marketing & Sales, Purchasing, R&D en Supply Chain. De afgelopen jaren heeft Horrex zich toegelegd op een constante ontwikkeling van hoogwaardige nieuwe producten en productcombinaties, zowel voor onze huidige doelgroepen maar ook voor andere markten. Dit heeft al geresulteerd tot diverse startups die onder onze visie Driving Change vallen. Zo ontwerpen wij bijvoorbeeld ook compacte elektrische fietsen en Slide Outs.

 

Onze visie voor de toekomst is niet alleen het doorontwikkelen van ons huidige portfolio binnen Horrex en de startups, maar ook het produceren van nieuwe innovatieve producten. Zo hebben wij de afgelopen jaren ons portfolio uitgebreid met onder andere ramen, skylights en zelfs koelkasten. Hiermee willen wij ons profileren als totaalleverancier.

 

Wij zoeken…

Een relatiebeheerder die samen met de Accountmanager en Sales Directeur onze klanten uitstekend kan bedienen maar ook nieuwe klanten aan ons kan binden.

 

Wij bieden…

Een cultuur waarin je als werknemer van Horrex een hoge verantwoordelijkheid hebt en krijgt. Wij verlangen een zelfstandige aanpak van je taken, óók wanneer je je op onbekend terrein moet begeven. Hiervoor neem je altijd zelf het initiatief. Je bespreekt nooit problemen maar mogelijke oplossingen.

Daarnaast bieden wij jou een prettige werkomgeving met een familiaire sfeer. Jij bent er voor ons en wij zijn er voor jou. Je hebt beschikking over een geavanceerd ERP systeem (Isah), uitstekende IT hulpmiddelen en een ruime, rustige werkplek.

 

Jij …

· communiceert zowel intern als extern op een eenduidige, heldere wijze en controleert of je boodschap begrepen is.

· bent accuraat en begrijpt dat details belangrijk zijn waarbij je onderscheid kunt maken tussen hoofd- en bijzaken.

· denkt in mogelijkheden en niet in problemen. Je geeft zowel intern als extern aan hoe dingen wél kunnen.

· bent proactief en neemt voortdurend het initiatief. Je vraagt je steeds automatisch af hoe het management van Horrex zal redeneren. Hier loop je vervolgens op vooruit.

· realiseert je de dynamiek van een onderneming die opereert in een veeleisende markt en je handelt daarnaar.

· beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed. Een goede beheersing van bijvoorbeeld Frans en/of Duits is een pré.

· hebt een afgeronde commerciële MBO, HBO of universitaire opleiding.

 

Wat ga je doen

· In samenwerking met de Accountmanager zorg jij voor periodiek en systematisch contact met de klanten voor een zo kwalitatief mogelijke input voor de sales forecast. Deze verwerk jij vervolgens in de systemen.

· In samenwerking met de Accountmanager heb jij contact met de klant om een goede analyse te maken van claims, het bepalen van de correctieve acties alsmede het verwerken en vastleggen van de claims in de systemen.

· In samenwerking met de Accountmanager ga jij offertes maken en vervolgens de voortgang en opvolging bewaken.

· Jij gaat input leveren voor de diverse commerciële rapportages. Vervolgens het analyseren van de verkooprapportages (kwaliteit, klanten, productgroepen, regio’s, etc.) en op basis daarvan samen met de Accountmanager de juiste acties initiëren.

· Jij verwerkt de inkomende verkooporders in het ERP systeem.

· Jij beheert de handleidingen/datasheets en andere productinformatie bronnen.

· Jij beheert de inkomende mail en telefoon.

· Jij voert onderzoek uit naar potentiële nieuwe markten, kansen en probeert hiermee nieuwe klanten aan ons te binden.

· Jij analyseert de markt en rapporteert waar nodig aan directie of de Accountmanager.

 

Ben je enthousiast geworden en heb je zin in deze uitdaging? Stuur dan jouw CV + motivatie naar recruiter@horrex.nl

bottom of page