top of page

Jr. TECHNISCH TEKENAAR

Driving Change ontwikkelt out-of-the-box producten voor de internationale recreational vehicle markt. Op ons hoofdkantoor in Vlaardingen werkt een enthousiast team van medewerkers (waaronder 3 R&D engineers) om onze productie & distributie faciliteitenaan te sturen. Totaal dragen meer dan 220 collega’s bij aan het succes van onze groep.

Onze core business, Horrex, is een sterk groeiende internationale fabrikant van ramen, dakluiken, koelkasten, verduisterings- en horsystemen voor campers en caravans. Horrex, bestaat meer dan 30 jaar en heeft een goede marktpositie in Europa, Azië, Oceanië en Noord Amerika. Wij leveren aan toonaangevende OEM’s, converters, wholesalers en dealers in 26+ landen wereldwijd.

 

De markten waarop wij ons op begeven zijn dynamisch en bieden veel perspectief voor de toekomst. Onze visie voor de toekomst is niet alleen het doorontwikkelen van ons huidige portfolio binnen Horrex en onze startups, maar ook het produceren van nieuwe innovatieve producten en uitbreiden wij onze portfolio om ons te profileren als totaalleverancier.

Wij zoeken…

Een (jr.) technisch tekenaar - Ben je net afgestudeerd of in het begin van je carrière? Heb je affiniteit met techniek en houd je van een uitdaging? Werk je graag in een team maar kan je ook zelfstandig aan de slag?

Dagelijkse werkzaamheden

  • Maken van technische tekeningen voor productie maar ook voor de klant.

  • Aanmaken en bijhouden van stuklijsten in een ERP systeem en Excel.

  • Meedraaien met ontwikkelteams.

  • Opzetten, uitvoeren en rapporteren van product tests.

 

Functie-eisen

  • Opleiding MBO niveau 4 of hoger afgerond in een technische richting.

  • Ervaring met 3D tekenprogramma’s, het liefst SolidWorks.

  • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels.

 

Wij bieden…

Een cultuur waarin je als werknemer van Horrex een hoge verantwoordelijkheid hebt en krijgt. Wij verlangen een zelfstandige aanpak van je taken, óók wanneer je je op onbekend terrein moet begeven. Hiervoor neem je altijd zelf het initiatief. Je bespreekt nooit problemen maar mogelijke oplossingen. Daarnaast bieden wij jou een prettige werkomgeving met een familiaire sfeer.

 

Spreekt bovenstaand je aan en ben je op zoek naar een baan bij een dynamische, groeiend organisatie waar je veel verantwoordelijkheid kan dragen?

 

Stuur dan je cv + een kort motivatiebrief naar info@horrex.nl

bottom of page